CALATORIE PASTORALA

10624679_10152584014156275_8286557591796422984_n

– atelier de cantat la tilinca –

9 Ianuarie, BUCURESTI

Nu demult, noi oamenii eram vanatori-culegatori, mereu in cautarea conexiunii cu Mama Pamant, care ne hranea, ne dadea tot ce aveam nevoie si ne arata intelepciunea curgerii vietii. In esenta, pastoritul este o manifestare a nemarginirii ca oameni tinuti in bratele acestui univers infinit.

Acum nu mai suntem la fel de nomazi, dar spiritul nostru iubeste la fel de mult libertatea si abilitatea de a fi in conexiune cu tot ce ne inconjoara este la fel de utila in epoca moderna. Daca vrem sa traim in abundenta si cu bucurie,este important sa stim sa “culegem” roadele si sa “vanam” oportunitatile, precum si cand e momentul “sa o luam din loc”.

Tilinca este un instrument foarte simplu de suflat prin care ne putem acorda la frecventele cosmice in timpul colindarii noastre pe pamant. Pentru ca este asa de simpla si naturala, ca un sunet al propriei respiratii, la tilinca putem canta din inima fara niciun fel de pregatire muzicala sau talente deosebite, retraind libertatea si bucuria de a fi viu pe pamant.

Va invit sa experimentam toate acestea.

Atelierul include:
– sesiune de armonizare prin cantec pastoral
– explorarea legaturii sunet-minte-suflet-corp
– incursiune in spiritul tilincii
– calatorie samanica la nomadul interior

Pentru detalii si inscrieri:
0727958853
alexandru(arond)voceavindecatoare(punct)ro