CANTECUL MARII NEGRE

Marea Neagra16 aprilie – Constanta

“Apa poate lua orice forma, oricand, insa nu uită niciodata ceea ce este”

Va invit la o minunata intalnire  de conectare cu Marea Neagra, cu spiritul ei constient si calitatile ei unice in aceasta lume. Cu cat ne deschidem mai mult, cu atat putem primi mai mult, iar energia apei poate fi foarte benefica pentru fiecare dintre noi.
Daca apa nu este echilibrata, putem resimti o seceta-sete interioara, o saracie a trairii, ca si cum viata nu ar avea seva – sau putem avea parte de o inundatie de trairi care ne scot din matca noastra si distrug totul in cale.

Ne vom intalni cu Marea Neagra, un vechi prieten care ne-a insotit de-a lungul multor secole, si ne vom restabili legatura cu ea. Vom primi vindecarea necesara atat noi, ca oameni moderni mai mult sau mai putini deconectati de mersul naturii, cat si Marea, pentru toate momentele in care am inotat in ea sau am privit-o si n-am simtit ca e vie.

Si toate acestea le vom face prin cantec!

Vom lasa cantecul sa ne trezeasca cele mai adanci trairi, acele enorme fiinte subacvatice pline de iubire si intelepciune, si ne vom redobandi marea interioara cu pasiunea si libertatea de a inota in ea!

Astfel, ne vom intalni direct cu sunetul marii si cu energiile vindecatoare care misuna in mod natural in fiecare. Vocea este o manifestare directa a intregului spectru de energii din noi, este murmurul creat din impletirea cantecelor delfinilor, pescarusilor, valurilor, impreuna cu miile de valuri jucause.

Atelierul include:
– calatorie samanica de conectare cu marea
– deblocarea si energizarea gatului
– perceptia directa a energiei din voce
– imersie in sunet
– cantec cu marea

UNDE: ForteLife, Tomis 235, Etaj 1, Complex Dacia, Constanta, Romania
CAND: 16 aprilie, 18-21
Dar sugerat: 100 RON

INSCRIERI:
Alexandru Anton
0727958853
alexandru(arond)voceavindecatoare(punct)ro