Despre mine

 

eu

 

Am copilarit si la sat, si la oras, doua lumi aparent diferite. Apoi am urmat educatia standard si ma pregateam sa devin programator, cand o criza existentiala mi-a aratat ca aveam foarte multe de descoperit si de exprimat si nu stiam cum. De-a lungul acestui parcurs am explorat poezia, pictura, fotografia, am absolvit cursurile facultatii de psihologie si, in cele din urma, am ajuns la traditiile stravechi de vindecare si de descoperire a adevaratei naturi umane. Sunt recunoscator tuturor oamenilor plini de dedicatie care m-au indrumat si mi-au dat incredere: Howard Charing, Aurel Mocanu, Vladislav Matrenitsky, Nikolay Oorzhak, Carlos Sauer, Barbara Gramlich, Barbara Morgan, Angaangaq, Vernon Foster, Ruby Gibson, Ani Kalayjian, Hivshu.

Prima mea intalnire cu puterea vindecatoare a sunetului a fost la atelierul de cantare guturala siberiana tinut de doctorul ucrainian Vladislav Matrenitsky. Acolo am descoperit un sistem de vindecare si extindere a constientei bazat in intregime pe vibratie. De asemenea, am simtit ca exista o legatura aproape misterioasa intre frumusetea si magia sunetului si starea de bine pe care el ne-o poate oferi.

Treptat, am inceput sa experimentez cu propria voce si diverse instrumente muzicale si, la rugamintea unui prieten, am tinut primul atelier de explorare prin sunet. Astfel s-a declansat un intreg proces de invatare si de-atunci am continuat sa descopar legatura dintre voce – exprimare – libertate – armonie.

Astazi imi place sa indrum oamenii sa-si redescopere autenticitatea prin intermediul vocii si, la randul meu, invat foarte multe de la ei. De asemenea, sunt interesat de intregul spectru muzical, de reflectarea culturii si a evolutiei umane in muzica, precum si de conectarea prin sunet la forta noastra ancestrala si la natura. Colaborez cu muzicieni, muzicoterapeuti, psihoterapeuti si practicieni ai medicinei holistice ca sa experimentez universalitatea muzicii ca limbaj si mediu de transformare si evolutie personala si colectiva.

One thought on “Despre mine

Comments are closed.