SUNETUL NATURAL – CLUJ

IMG_5770

13-14 decembrie

“Cel care cunoaste secretul sunetului cunoaste misterul intregului univers.” ~ misticul sufi Hazrat Inayat Khan

Focalizarea acestui atelier este trezirea autenticitatii prin stabilirea unei relatii constiente cu propria voce. Vom folosi vocea pentru a ne spori increderea, capacitatea de exprimare si spontaneitatea trairii.

Vor fi doua zile de lucru intensiv, cu indrumare individuala.

FRECVENTA – POTENTIAL DE MANIFESTARE

Traim in vremuri in care suntem bombardati cu informatii si modele, intr-un ghem de confuzie deconectat de natura. Totusi, exact asa cum copacul stie cum si cand sa creasca, fiecare dintre noi are un miez autentic, plin de spontaneitate si vitalitate, conectat la ritmurile cosmice si la intregul potential uman. Acestui miez ancestral si in acelasi timp proaspat i se adreseaza aceasta intalnire, cu intentia de a lasa deoparte sursele de interferenta artificiale si a face un salt in adancul firesc si nelimitat. Pentru a invata din nou sa toleram naturalul din noi.

Vom descoperi cum totul se poate traduce in sunet, si cum de la bun inceput totul este vibratie. Vom auzi cum suna provocarile noastre si cum suna starea noastra autentica, apoi vom descoperi care este design-ul nostru sonor si cum il putem remodela, eliberandu-ne de toate frecventele limitative.

Conform fizicii cuantice si teoriei string-urilor, intregul univers este alcatuit din corzi care vibreaza la diferite frecvente. Viata noastra este o intalnire perpetua intre noi si ceilalti, iar fiecare intalnire reprezinta impartasirea unei frecvente. Devenind constienti si alegand frecventele pe care le purtam in spatiul personal, putem sa ne relaxam si sa savuram realitatea vietii noastre ca ecou al rezonantei noastre interioare.
De asemenea, ne descoperim abilitatile de navigare in acest univers vibrational, activandu-ne busola cu sunet, care functioneaza la un nivel de perceptie mai subtil decat gandirea rationala.

SUNETUL – ALIAT DINTOTDEAUNA

Majoritatea traditiilor spirituale stravechi contin indicii despre importanta sunetului, a cuvantului si vibratiei de inceput. In toate traditiile samanice, de mii de ani folosim cantecul pentru a readuce armonia si echilibrul la nivel personal si in comunitate, pentru a dezamorsa frecventele care nu sunt benefice si pentru a ne reconecta la campurile energetice de vibratie ale pamantului si universului. Creatorul este cel care emite vibratia, intreaga creatie si realitate apare prin intermediul sunetelor. In India in genul de muzica devotionala raga fiecare melodie este considerata literalmente o comunicare directa cu zeitatea hindusa respectiva. La samanii din Peru, icaros-urile sunt considerate cantece primite direct de la spiritele plantelor si atunci cand sunt cantate intr-o ceremonie, efectul lor este prezenta spiritului plantei, cu toate proprietatile ei vindecatoare. Cultivandu-ne familiaritatea si spontaneitatea fata de vibratie, putem realiza la cel mai profund nivel ca lumea materiala reprezinta manifestarea realitatii subtile in care traim – campul de frecvente pe care le emitem continuu in noi si in jurul nostru, cantecul creator pe care il purtam.

STAREA NATURALA

Conditia autentica, libera, naturala, la care fac aluzie toate practicile spirituale este greu de imaginat din perspectiva gandirii liniare.

“Natura mintii este prea aproape ca sa o recunoastem…prea profunda ca sa o cuprindem…prea naturala ca sa ne vina sa credem…prea minunata ca sa o putem accepta”
(Sogyal Rinpoche, Cartea tibetana a vietii si a mortii)

In acest atelier vom folosi sunetul pentru a ne relaxa la nivel fizic, emotional si mental si pentru a ne elibera de tiparele care ne limiteaza manifestarea naturala. Devenind constienti de jocul vibratiilor din interior, ne putem asuma rolul de creatori constienti, dirijori ai propriei orchestre.

CONTRIBUTIE : 250 RON

UNDE: CLUJ, Casa de cultura permanenta
e-mail – permanentacasa [at] gmail [dot] com
mobil +40-731-980820

CAND: 13-14 decembrie, 10-18 cu pauza de pranz

INSCRIERI SI DETALII: alexandru(arond)voceavindecatoare(punct)ro
0727958853

FACILITATOR: Alexandru Anton este practician al Sunetului Sacru si foloseste caile stravechi pentru a aduce armonie in viata moderna. A studiat cu numerosi vindecatori din diferite traditii, si a facut expeditii de vindecare prin sunet la samanii din Peru si Tuva (Siberia).
Sustine ateliere de trezire a vocii si ofera sedinte de echilibrare prin sunet. Pentru mai multe detalii vizitati www.voceavindecatoare.ro